Circpicat estrenarà un espai solidari

30/05/2019

L’Espai Solidari serà una de les novetats del Festival Circ Picat, que se celebrarà a Alpicat del 28 al 30 d’aquest mes de juny.

En aquest espai, diverses entitats solidàries de les terres de Ponent mostraran la tasca que estan duent a terme pel que fa a la problemàtica de les migracions forçoses. Aquesta feina es farà palesa a través d’exposicions fotogràfiques, xerrades i d’un espai de comerç just. A més de donar cabuda a aquestes activitats, des de la direcció de Circ Picat s’ha volgut anar un pas més enllà programant en aquest Espai Solidari un espectacle de la companyia Ortiga titulat ‘Kumuluninbu’, que tracta amb molta delicadesa aquest tema i que ja ha estat premiat en diversos certàmens, com ara a la Fira de Titelles de Lleida com a millor Espectacle de Carrer.

L’objectiu de tot plegat és oferir un espai sensibilitzador on els visitants descobreixin realitats socials des de la participació i l’observació, en aquesta ocasió tenint com a fil conductor els refugiats i les migracions forçoses. Entre les entitats que hi seran presents hi ha Amnistia Internacional, Oxfam Intermón, Càritas Diocesana de Lleida, Creu Roja Lleida, Codiar Lleida, Lleida Pels Refugiats, Mans Unides, Alpicat Solidari i AASTP Sahara Ponent Lleida.

Circ Picat està organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Diputació de Lleida. Podeu consultar la programació i tots els detalls al web del Festival Circ Picat: https://www.circpicat.cat.

InfoLleida