Circ Picat presenta el cartell de la seva sisena edició, que se celebrarà del 28 al 30 de juny

14/01/2019

L’Ajuntament d’Alpicat ha acollit avui la presentació del cartell de la sisena edició del Festival Circ Picat, que ja té dates de celebració, del 28 al 30 de juny.

El cartell és obra de la dissenyadora Xenia Charles, que ha estat present a l’acte d’avui juntament amb l’alcalde Joan Gilart i Jordi Escuer, director del festival. Aquesta és la
tercera ocasió en què Xenia Charles dissenya el cartell de Circ Picat, ja que també ho va fer en les dos edicions anteriors. En aquesta ocasió, el cartell representa una malabarista i equilibrista. Xenia Charles té 24 anys i és natural d’Alcarràs. Fa sis anys fer el cicle formatiu de grau superior en Il·lustració, i en fa cinc que va publicar el seu
primer conte il·lustrat, titulat ‘Mr. Paco i les lletres de xocolata’. Fa quatre anys va fer el cicle formatiu de Gràfica publicitària, un cicle que està acabant enguany.

Circ Picat-Festival de Circ i Arts en Viu se celebrarà del 28 al 30 de juny d’enguany, repetint, doncs, el format de tres dies d’espectacles. En només cinc anys de vida, el certamen ha aconseguit situar-se com tot un referent dins el món del circ a nivell català i estatal. A la darrera edició, la més ambiciosa de les celebrades fins ara, Circ Picat va aplegar uns 15.000 visitants que van poder gaudir d’una vintena de companyies d’arts escèniques en deu espais diferents, sempre amb una aposta per un públic familiar i per la qualitat dels espectacles i dels serveis que s’ofereixen als visitants, una línia que es vol mantenir en aquesta sisena edició.

En aquest sentit, Joan Gilart ha explicat que Circ Picat “és una de les grans cites de l’any per Alpicat”, un festival pel qual l’Ajuntament va apostar amb força en el seu dia i que “la resposta del nombrós públic que ens visita cada any ha vingut a demostrar que va ser tot un encert”. El festival està organitzat per l’Ajuntament d’Alpicat i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i de la Diputació de Lleida.
Infolleida