Cap de setmana de dansa i llibres a Massalcoreig

24/04/2022

Durant tot el cap de setmana el municipi a organitzat diferents activitats culturals per commemorar la diada de Sant Jordi

Cap de setmana cultural a Massalcoreig. Durant tot el cap de setmana el municipi va celebrar diferents activitats per a commemorar la diada de Sant Jordi. Les activitats van començar dissabte, amb una parada de llibres i roses organitzada per l’AFA de l’escola Zer Oliver de Massalcoreig, que durant tot el dia van omplir les llars del municipi de roses i de les últimes novetats literàries d’enguany.

El dia també va tenir activitats per als més petits, amb un tallers de Sant Jordi a càrrec de l’Escola Pay Art, que va ensenyar als nens i nenes de Massalcoreig a realitzar flors de paper i altres manualitats relacionades amb aquesta diada cultural.

Durant el dia d’avui, una desena de dansaires de l’esbart dansaire Arrels de Lleida ha fet gaudir a tots els assistents al casal, de diferents balls tradicionals d’arreu del territori. Finalment i per acabar el cap de setmana cultural, l’ajuntament i l’AFA oferiran una xocolatada popular per berenar oberta a tot el municipi.

Les regidores de cultura, Núria i Teresa Farran agraeixen a l’AFA tota l’ajuda i suport en l’organització d’aquest cap de setmana de cultural. “Tot i que les activitats estaven previstes a l’aire lliure, la pluja d’ahir ens va fer decidir traslladar totes les activitats a l’interior del Casal. Agrair sobretot a l’AFA la seva implicació i participació en fer possible totes les activitats, i com no, a tots els veïns i veïnes de Massalcoreig que han fet que el cap de setmana cultural sigui tot un èxit”.

Les activitats han comptat amb la col·laboració de la Diputació de Lleida a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.

Infolleida