Alpicat celebrarà la 5ª edició del festival Circ Picat

18/06/2018

El festival Circ Picat d'Alpicat durarà enguany un dia més. A banda de la durada, creix en espais per acollir tots els assistents, i s'obre la programació a noves disciplines artístiques, com la música i la dansa. La gastronomia també tindrà un paper destacat en aquesta cinquena edició, que començarà a finals de mes

Del 29 de juny a l'1 de juliol Alpicat tornarà a convertir-se en municipi de referència en el panorama nacional i estatal pel que fa al circ. Se celebrarà la cinquena edició del festival Circ Picat. Amplia un dia d'activitats adreçades sobretot al públic familiar. A més, davant l'èxit d'altres anys, l'organtzació ha canviat els espais dels espectacles perquè ja es quedaven petits per acollir tots els visitants, i ha crescut en 4, arribant a 10 superfícies. Hi actuaran 20 companyies, catalanes, espanyoles i una de francesa. Més enllà de circ, s'obre també la porta a altres disciplines d'arts en viu, com titelles, dansa i concerts. Tot plegat, perquè el festival vol oferir el màxim de qualitat i riquesa artística.


Una de les actuacions musicals anirà a càrrec del dj Ponent Roots, i el ball amb l'escola de dansa d'Alpicat amb alumnes d'INEFC. I hi ha més novetats, com dos espectacles itinerants o un espai gastronòmic 'la taberna del Circ Picat'. Esperen rebre com a mínim les 15.000 persones de l'edició anterior. El pressupost de la fira és de 50.000 euros. 
Lleida TV