Alpicat celebrarà el Dia Internacional de les Dones amb la representació, amb entrada gratuïta, de ‘Saudade’

26/02/2021

La companyia lleidatana Anatomia del Cactus signa aquesta peça que es podrà veure el diumenge 7 de març a La Unió.

El 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, i a Alpicat aquesta celebració es farà amb un espectacle que es podrà veure el diumenge 7 les 19.00 hores a La Unió.

Es tracta de ‘Saudade’, que arribarà de la mà de la companyia lleidatana Anatomia del Cactus. Les entrades seran gratuïtes i es podran adquirir AQUÍ i també mitjançant l'app de l'Ajuntament d'Alpicat, que organitza l'acte des de la Regidoria de la Dona amb el suport de l'Associació de Dones d'Alpicat, Programa.cat, la Diputació de Lleida i La Unió.

‘Saudade’ ens presenta un personatge, Fernando, un jove alegre de 17 anys, un ‘rapaz’ una mica pelacanyes del barri lisboeta de l’Alfama. El seu optimisme és contagiós. Els seus veïns, en veure’l, obliden aquell sentiment que envaeix els seus cors, aquella “saudade” que en Fernando no acaba d’entendre.

A través de la ironia de la paraula i les subtilitats del llenguatge no verbal, l’humor, la música i molts altres recursos teatrals, ens traslladem a la Lisboa decadent dels anys 70 per acompanyar un Fernando encuriosit cap a la descoberta de noves emocions i sentiments que molts i moltes hem pogut oblidar i que, de vegades, ens tornen gràcies a les notes d’un sentenciós i agosarat fado.

Infolleida