Almenar organitza la 3a Gala de reconeixement a la ciutadania

16/02/2022

Se celebrarà el 19 de febrer en reconeixement a totes les persones, entitats i clubs que durant l’any 2021 han dut el nom d’Almenar arreu

El diputat Jordi Verdú; l’alcaldessa d’Almenar, Teresa Malla; el regidor d’Agricultura, Associacions i Esport, Raül Malla, i el gerent d’Elèctrica d’Almenar (EDA), Santi Cornet, han participat aquest dimecres en la roda de premsa de presentació de la 3a Gala de reconeixement a totes les persones, entitats i clubs que durant l’any 2021 han dut el nom d’Almenar arreu i que tindrà lloc el dia 19 de febrer al local social del municipi. Concretament, es lliuraran 23 premis i s’atorgaran tres mencions.

 

Durant la gala  —que se celebrarà, a partir de les 19.00 hores al local social i que comptarà amb unes 250 persones— es reconeixerà la tasca duta a terme per veïns del municipi, ja sigui des de l’àmbit de l’agricultura, l’alimentació, l’urbanisme, la cultura, l’esport i el voluntariat, tal com ha assenyalat Teresa Malla. “Ara ens hem trobat en aquesta tasca de recollida d’informació que hi ha hagut una sèrie de persones que han assolit unes fites i uns objectius que, si no hagués estat per la celebració de la gala, ni ens n’haguéssim assabentat”. En aquest sentit, la gala premiarà també diversos grups del Club de Rítmica Almenar, així com les seves entrenadores, així com els equips alevins de l’Escola Futbol Pinyana i el president de l’entitat.

 

Jordi Verdú ha destacat que “activitats com aquesta posen el nom d’Almenar arreu, i estic convençut que és un orgull per l’ajuntament però també per  la gent que en representen allà on van i que els homenatgeu fent-los aquest reconeixement en un any que ha estat molt complicat”. Ha afegit que es tracta d’una iniciativa que farà extensiva a d’altres municipis perquè impulsa la bona harmonia entre la ciutadania.

 

Raül Malla ha dit que “el municipi té un petit deure amb aquesta gent. És el nostre deure com a ajuntament donar suport a totes les activitats que es duguin a terme”.

 

Finalment, Santi Cornet ha explicat que “des de la comercialitzadora d’EDA volem oferir, des d’aquest sector que darrerament està tan pujat de preu, un valor afegit a la companyia i identificar-nos amb la gent”.

 

La gala comptarà amb la presència del conseller i cap de l’àrea de Turisme. Promoció Econòmica i Alimentària del Consell Comarcal del Segrià, Josep Lluís Huguet.

Infolleida