Almenar dona inici al cicle Segrià Corals

15/04/2019

Almenar ha donat aquest diumenge el tret de sortida al 15è cicle Segrià Corals amb un concert que ha comptat amb la participació de les corals Montserratina, de Raimat; Petit Cor Cantàtor, de Torrefarrera i la coral El Roser, de Massalcoreig, amb 50 cantaires en totalL’acte ha aplegat un centenar d’oients a l’església parroquial Santa Maria. El cicle està organitzat pel Consell Comarcal del Segrià, i que en aquest primer concert ha comptat amb el suport de l’Ajuntament d’Almenar.

Segrià Corals és una de les iniciatives més antigues de l’Àrea de Cultura del Consell Comarcal i destaca com un dels circuits itinerants amb més entitats participants (20) i d’ampli abast territorial.

Amb la voluntat de continuar recolzant a les entitats corals s’han programat 14 concerts dominicals que es faran els mesos d’abril, maig, juny, setembre i octubre. A la primavera els municipis visitats són Almenar, Sudanell, Maials, Massalcoreig, Rosselló, Aspa i Artesa de Lleida. A la tardor el circuit passarà per Alguaire, Alpicat, Soses, Puigverd de Lleida, Torres de Segre, Aitona i Torrefarrera.

El circuit de cant coral Segrià Corals compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, a través de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i dels ajuntaments de la comarca.

InfoLleida