Almenar celebra la 5a Gala de reconeixement a la ciutadania

21/02/2024

Tindrà lloc el 24 de febrer, al local social del municipi, i s’hi homenatgen totes les persones, entitats i clubs que durant l’any 2023 han dut el nom d’Almenar arreu

El diputat de Salut Pública i Esports, Òscar Martínez; l’alcaldessa d’Almenar, Teresa Malla; el tinent d’alcalde, Sebastià Noguero, i el gerent d’Elèctrica d’Almenar (EDA), Santi Cornet, han participat aquest dimecres en la roda de premsa de presentació de la 5a Gala de reconeixement a totes les persones, entitats i clubs que durant l’any 2023 han dut el nom d’Almenar arreu i que tindrà lloc el dia 24 de febrer al local social del municipi. Concretament, es lliuraran 26 premis.

 

Durant la gala  —que se celebrarà, a partir de les 19.00 hores al local social i que comptarà amb unes 250 persones— es reconeixerà la tasca duta a terme per veïns del municipi, ja sigui des de l’àmbit de l’agricultura, l’alimentació, l’urbanisme, la cultura, l’esport o el voluntariat. Com a novetat, es lliurarà un premi a la fidelitat.

 

Òscar Martínez ha destacat “l’orgull de sentir-se almenarenc o almenarenca. “És un reconeixement que ha de ser gratificant per als veïns i veïnes i per a l’ajuntament, que ja ha organitzat cinc edicions”.

 

Teresa Malla, de la seva banda, ha explicat que “la gala ha anat evolucionant i s’ha aconseguit posar en valor la feina que fa tanta gent del poble, nascuda al poble o empadronada al poble, de la qual desconeixíem que feien. Ara, amb aquesta gala li donem  la rellevància que es mereix”.

 

Sebastià Noguero ha recordat que la gala “ja va fent història, perquè ha aconseguit posar un valor afegit al fet de viure a Almenar”.

 

Finalment, Santi Cornet ha fet referència al premi a la fidelitat que es lliurarà, per primera vegada. “A Almenar, EDA distribueix i comercialitza energia elèctrica des de fa 99 anys. És un fet diferencial respecte a moltes poblacions, i aquests darrers dos o tres anys, arran del post Covid, la guerra d’Ucraïna i la comercialització agressiva de moltes comercialitzadores elèctriques, hem d’agrair la fidelitat que ens han mantingut la gent d’Almenar i alguns de fora”.

Infolleida