Almacelles reforma prop de 100 metres de vorera del tram central del carrer Major

10/06/2020

La reforma del carrer Major s’ha iniciat amb les obres en prop de 100 metres de vorera del voral nord del carrer, en un dels enclavaments comercials més transitats de la població.

Ja s’havia reformat part un tram del carrer i de les voreres del carrer Major, en la zona del Centre Històric, i s’havia previst continuar amb aquesta reforma fins a la seva confluència amb les Rambles. Però un seguit d’incidències tècniques han fet necessari emprendre de manera immediata la reforma de les voreres d’un altre tram del carrer Major, en aquest cas des de la confluència amb el carrer de Ramon y Cajal fins al del Dr. Agustín.

Aquesta reforma, tal com ja es va fer en l’anterior actuació que la precedeix en l’àmbit del Centre Històric, contempla la substitució integral de tota la vorada per rajoles de llosa grisa de 40x60 cm, l’ampliació d’aquesta passant d’1,20 a 1,50 ó 1,70 cm en algun punt. A més, es renova tota la xarxa de clavegueram, es fa un desguàs d’aigües pluvials i una altra de drenatge francès, i se substitueix la xarxa d’enllumenat i d’altres serveis, a més d’eliminar les barreres arquitectòniques en els xamfrans.

Amb aquesta obra s’avança una primera part de la reforma que ha de contemplar l’altra banda de la vorera i la substitució del ferm de la calçada central.
Infolleida