Almacelles amplia amb 21 places més la Residència Municipal d'Avis

24/09/2021

Almacelles inicia les obres d’ampliació de la Residència Municipal d’Avis i de l’ampliació de les voreres de l’Av. de la Diputació amb prop de 400.000 euros d’inversió.
Amb el retorn d’una certa normalitat i l’alleugeriment de les restriccions sanitàries per la pandèmia, l’Ajuntament d’Almacelles ha tornat a licitar obra pública de certa envergadura. En aquest cas es tracta de dues obres, les quals es van licitar el proppassat dimarts 21 de setembre per acord de la Junta de Govern Local.
En primer lloc, s’aprovà l’adjudicació de l’obra d’ampliació de l’actual Residència Municipal d’Avis, que consisteix en l’execució de la sisena fase i en la finalització de la unitat residencial B, amb la construcció de deu habitacions dobles i una d’individual, que permetrà ampliar el nombre de residents en 21 persones més. Aquesta ampliació té un pressupost de més de 300.000 euros.
L’altra gran obra adjudicada és l’ampliació de la vorera del marge esquerre de l’Av. de la Diputació, amb la restitució del paviment, l’eliminació de barreres arquitectòniques i el soterrament dels diferents serveis que hi transcorren. Aquest tram és el darrer que quedava pendent de fer d’aquest important vial de la població, i anirà des de la cruïlla del carrer de Maria Rúbies fins a l’Av. dels Esports. Amb aquesta remodelació quedarà completada l’ampliació d’un tram total de 700 metres de longitud de vorera. El pressupost de l’obra és de 47.000 euros.
Infolleida