Alcarràs a punt per la Festa del Porc

16/01/2019

Las mestresses de casa han preparat el Mandongo que es repartirà aquest dijous al vespre

Alcarràs viurà aquest dijous una nova edició de la Festa del Porc, una tradició molt arrelada al municipi, que coincideix amb la Festa Major d’Hivern. Durant aquesta setmana, més d’una cinquantena de dones de l'Associació de mestresses de casa s'han reunit per preparar el Mandongo, amb el qual s’elaboraran les botifarres i les llonganisses que serviran de tall per omplir els més d 4.000 entrepans que s’han preparat per l’ocasió.

Tothom que vulgui participar en la celebració, que enguany comptarà amb l’animació de la xaranga La Bancha, i gaudir d’un dels productes culinaris més apreciats i exclusius d’aquest poble del Segrià, ho podrà fer al Pavelló Polivalent d’Alcarràs, a partir de les 19 hores a un preu de dos euros l'entrepà.

L’any passat, l’Ajuntament d’Alcarràs va registrar la marca “Mandongo” a través de la qual s’aglutinen tots els actes que tenen com a denominador comú la promoció de la carn de porc, amb l’objectiu de donar a conèixer arreu del territori el potencial ramader i la qualitat de la carn de porcí que s’elabora i es comercialitza al municipi.

InfoLleida