Aitona se suma a la Setmana del Llibre en català amb una ruta literària

02/09/2019

L’activitat tindrà lloc el diumenge 8 de setembre i convidarà als participants a resseguir els principals espais de la vila plasmats en la novel·la “Atles de l’oblit”, escrita per Teresa Ibars

En el marc de la 37a edició de la Setmana del Llibre en català, que tindrà lloc entre el 6 i el 15 de setembre a l’avinguda de la Catedral de Barcelona, l’editorial Pagès Editors i l’Ajuntament d’Aitona organitzen una ruta literària que resseguirà a peu els principals racons de la vila plasmats en la novel·la “Atletes de l’oblit”, escrit per l’escriptora aitonenca Teresa Ibars. 

L’activitat és oberta a tota la població i tindrà lloc el diumenge 8 de setembre. Al llarg de la jornada s’organitzarà una ruta en horari de matí (11 h) i una ruta en horari de tarda (18 h) que comptaran amb un total de vuit parades en diferents espais emblemàtics d’Aitona.

El punt de trobada serà la capella de Sant Gaietà; i a partir d’aquí, s’iniciarà un recorregut per la vila a càrrec de Teresa Ibars que estarà amenitzat amb música i teatralitzacions que recrearan diversos fragments del llibre. Així, el circuit proposat endinsarà els participants en un món real, alhora que literari, on hi podran veure com era i com vivia el poble l’escriptora aitonenca.

Les places són limitades i per a participar de l’activitat cal inscriure’s prèviament, abans del divendres 6 de setembre, a les oficines municipals o al 973 79 40 10.
Infolleida