Actuació dels alumnes de l'Aula de Teatre d'Almacelles

31/05/2019

Amb motiu de la finalització del present curs la vintena d’alumnes que conformen l’Aula Municipal de Teatre d’Almacelles ALTEMA, posaran en escena les dues obres sobre les quals han anat treballant durant els darrers mesos. La direcció d’ambdues peces ha anat a càrrec dels actors, directors i comunicadors de l’Aula Municipal de Teatre de Lleida Jordi Villacampa i Goretti Borràs.

D’una banda, els alumnes més grans estrenaran l’obra “Jo d’Almacelles i tu d’Almensilla”, una història en la qual un seguit de persones molt diferents es retroben en unes circumstàncies molt curioses, descobrint coses els uns dels altres sobre les què mai s’haguessin pogut imaginar.

D’altra banda, els alumnes més menuts també posaran en escena l’obra “Després de la fi”, una obra de creació lliure, en la qual es posa de manifest que serà de les dues úniques tribus supervivents després d’una  catàstrofe on tan sols uns pocs individus hauran pogut sobreviure.

L’estrena d’aquestes dues obres serà el diumenge, 2 de de juny, a les sis de la tarda a la Sala Polivalent d’Almacelles. L’entrada és gratuïta.

InfoLleida