Un any més, prop de 150 alumnes de primària d’Almacelles i Alpicat celebren l’activitat Apadrina un Monument

21/11/2019

El dia 20 de novembre pel matí,  143 alumnes de 6è de primària de l'escola Doctor Serés d'Alpicat i de l’Escola Antònia Simó i Arnó d’Almacelles, van participar per tercer any consecutiu de l'activitat Apadrina un Monument.

 

Com en altres ocasions, els alumnes anfitrions van explicar als seus companys d’Alpicat la història europea, els planetari, els arbres i personatges històrics lleidatans gràcies als diferents suports d’informació que hi ha al Parc d'Europa de la localitat.

 

Posteriorment van fer un dinar de convivència i jocs al pati de l'escola i, per la tarda, van anar al Museu d’Arquitectura i Urbanisme, on se’ls va explicar els models urbanístics més importants del món al llarg de la història, com és el cas excepcional d’Almacelles i del seu urbanisme reticular propi de l’època de la Il·lustració del segle XVIII.

 

Aquesta activitat ha estat supervisada per la coordinadora del CRP del Segrià, Sra. Anna Jiménez, i per la inspectora d'ensenyanent del centre, Sra. Carme Huguet. Totes dues han coincidit en la gran qualitat de l'activitat i han felicitat efusivament tant als centres per la seva implicació, com a totes les entitats i administracions que han fet possible novament aquesta iniciativa.

Infolleida