Treballs de millora dels equipaments municipals i via pública a La Granja d'Escarp

30/01/2021

L'Ajuntament de La Granja d'Escarp està fent aquests darrers dies diversos treballs de millora dels equipaments municipals, com per exemple tasques de manteniment, neteja i puliment al Centre Cívic "Lo Ball".
A més, la brigada municipal està duent a terme actuacions de millora i manteniment a la zona esportiva, on s'han retirat branques en mal estat per evitar perills a la via pública. També s'ha realitzat una neteja i esbrossada d'excés de vegetació, ha fet una neteja de la canalera de l'església i també una revisió a l'enllumenat públic.
En el mateix sentit, l'Ajuntament de La Granja d'Escarp informa al veïnat que s'han iniciat obres de millora i condicionament de l'espai situat davant el Consultori mèdic, la Biblioteca i la Llar de Jubilats.
Durant unes setmanes es duran a terme una sèrie d' actuacions estructurals en aquest emplaçament, concretament es tracta d'una obra d' impermeabilització.
Aquestes obres son necessàries a causa de la deterioració de la làmina impermeable de l'esmentada coberta i evitar futures filtracions i danys.
Les feines consistiran en retirada dels elements constructius que cobreixen la làmina impermeable, col·locar-ne una de nova i reposar els elements constructius de la coberta per deixar habilitada de nou la plaça i el desguàs de l’aigua de la plaça en funcionament correcte perquè no filtri aigua a l’edifici.
Infolleida