Tot a punt per la 3ª ruta 'Alcarràs en Fruit'

05/07/2018

Es celebrarà aquest dissabte i oferirà passejades en carro de cavalls, explicacions sobre tot el procés de maduració i collita i la possibilitat de poder collir fruita

Tot a punt per la 3a Ruta de Patrimoni Alcarràs en Fruit, una activitat que es va iniciar al 2016 i es fa cada any a principis de juliol en el moment de la maduració de la fruita, amb l'objectiu de posar en valor en el patrimoni paisatgístic del municipi mitjançant un seguit de rutes enmig dels arbres fruiters.

Les rutes s’iniciaran a les 9 del matí a la plaça del Mercat, des d’on un autocar portarà els assistents a un camp fruiter per oferir-los una explicació tècnica del món fruiter i de la maduració de la fruita. Seguidament es realitzarà un esmorzar i l’Associació d’Amics dels Cavalls d’Alcarràs realitzarà passejades en carro de cavalls als assistents que així ho vulguin. Aquest any també s’oferirà la possibilitat de collir la fruita dels arbres i endur-se-la a casa en unes caixes preparades per l’ocasió. El preu de l’activitat és de 5 euros per assistir i de 5 euros per caixa de fruita.

La jornada proposa paral·lelament el 2n Concurs d’Instagram Alcarràs en Fruit, que compta amb un primer premi de 200 euros, un segon premi de 100 i detalls per a tots els participants. El concurs permet donar la màxima visibilitat a Alcarràs i la seva fruita a les xarxes socials i és una bona via per a extreure la creativitat i l’enginy dels assistents.

Cada participant pot presentar un màxim de 5 fotos, que només es podran fer amb mòbil. S’han de penjar en format quadrat a Instagram amb el hashtag #AlcarrasFruit18 fins el dia 9 de juliol. 

InfoLleida