Talarn participa a Flix en la reunió amb la conselleria d’Agricultura i els afectats pels incendis del 26 de juny

30/08/2019

S’ha acordat crear una taula de treball tècnica per materialitzar els ajuts per tal de poder ajudar als pagesos del territori

El president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, ha participat aquest divendres en la reunió que s’ha celebrat a Flix amb la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, el secretari general, David Mascort, i els alcaldes i afectats per l’incendi forestal del passat 26 de juny.

 

Durant la reunió s’ha acordat que es crearà una taula de treball tècnica per materialitzar els ajuts per tal de poder ajudar als pagesos del territori.

 

Talarn destaca la importància d’aquesta taula per poder fer un plantejament estratègic per al territori, alhora que una actuació integral que generi accions que donin suport als pagesos. Tot plegat per treballar de forma global des de la Diputació.

 

Cal recordar que el president va tenir una primera trobada fa un parell de setmanes amb els quatre alcaldes afectats (Maials, Llardecans, Bovera i Castellans) i es va comprometre a gestionar una taula de treball.

 

El compromís que va assumir Talarn és que la Diputació farà inversió al territori per poder oferir ajudes en l’àmbit mediambiental i establir els ponts necessaris a nivell de col·laboració amb les diferents administracions afectades.

Infolleida