Rosselló inaugura l’Aula d’Extensió Universitària

30/10/2019

Ahir dimarts, 29 d’octubre al vespre, es va dur a terme l'acte inaugural del nou curs 2019/2020 de l'Aula d'Extensió Universitària de Rosselló. L’acte va comptar amb la presència del vicerector de la Universitat de Lleida (UdL), Joan Josep Busqueta, el vicerector adjunt d'Extensió, Màrius Bernadó, l'alcalde de Rosselló, Josep Abad, i representants de totes les associacions del municipi.

 

L’acte d’ahir es va completar amb la primera conferència, en aquesta ocasió oberta i gratuïta, Dret civil i l'amor de parella: ¿Contigo pan y cebolla? a càrrec del catedràtic d’universitat, especialista en Dret Civil, Carles Enric Florensa.

 

L’Aula d’Extensió Universitària de Rosselló ha vist la llum gràcies a la col·laboració i coordinació de l'Ajuntament de Rosselló amb la UdL, les quals des del principi han donat suport a l'Aula i han ajudat a crear l'Associació que gestiona els participants.

 

Els associats de l’Aula d’Extensió Universitària tenen una cita cada darrer dimarts del mes a les 18.30 h a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Rosselló.

 

Des de l’Ajuntament de Rosselló es destaca que l’Aula està tenint molt bona acollida entre els veïns i veïnes de Rosselló i de tots els municipis més propers i s'estima arribar a la cinquantena d'associats ben aviat. A partir de la trobada vinent, és necessari ser soci de l'entitat, per 20 euros anuals, per gaudir de les conferències programades i altres privilegis.

Infolleida