Primera victòria de l'HC Alpicat a la lliga

19/10/2020

S'ha imposat aquest dissabte al Rivas madrileny per 6 a 3

L’Alpicat va aconseguir dissabte la primera victòria de la temporada al superar el Rivas madrileny per sis gols a tres. Els del Segrià van ser superiors en tot moment i només la falta d’encert va evitar que la diferència al marcador fos més gran.

Un primer gol de l’equip madrileny no va espatllar els plans dels de Xavi Roy, que amb sis minuts en van tenir prou per capgirar l’electrònic. Amb aquest 2 a 1 es va arribar al descans. A la represa, tot era favorable al conjunt del Segrià amb dos dianes més, però un gol de penal i un altre de falta directa de Didac Llobet van ajustar el marcador en els minuts finals a 4 a 3. Com en la primera meitat, l’Alpicat va reaccionar ràpidament gràcies sobretot a l’efectivitat de Mats Zilken, que va acabar el partit amb quatre gols i que va transformar dues de les últimes ocasions del duel. Malgrat la victòria, l’entrenador Xavi Roy exigia més encert de cara a porteria als seus jugadors. També va criticar la duresa impregnada a la pista de l'equip visitant.

L’Alpicat es col·loca colíder a la lliga empatat a punts amb l’Espanyol i el Barça. El proper partit serà a casa contra el Burguillos d’Extremadura.