Presentació del Pla per la campanya agrària a Corbins

14/05/2021

Per tal d’encarar la campanya agrària d’aquest estiu, els Departaments d’Agricultura i Salut han elaborat un Pla de Treball vertebrat en diversos eixos. Un dels punts claus d’aquest pla, és la realització de cribratges a empreses agràries i pagesos a l’inici de la campanya 

Realitzar un cribratge d’empreses agràries i pagesos a l’inici de campanya, aquest és un dels punts claus del Pla de Treball elaborat pels Departaments d’Agricultura i Salut per a la campanya agrària. Aquesta mesura ha de permetre, dons, avaluar els possibles casos de Covid-19 de persones contagiades asimptomàtiques, evitant, així, possibles brots de la malaltia. 


Les accions que estableix el pla de treball es vertebren en diversos eixos, que fan referència a les accions que han d’emprendre les institucions, els municipis i les empreses fruiteres en relació, principalment, a la vigilància i seguiment epidemiologic.

 

Així doncs, amb aquest Pla es pretén, doncs, adaptar-se de manera ràpida i eficaç a la situació complexa i canviant de la pandèmia per tal de corregir els desajustos que es van desenvolupar en la campanya passada.

Ariadna Sánchez