Més de 400 persones a la VII Caminada Popular d'Aitona

19/03/2018

Més de 400 persones han participat aquest passat diumenge en la VII Caminada Popular d’Aitona. Una cita anual que preten donar a conèixer l’entorn paisatgístic del poble, fomentar la pràctica de l’esport i col·laborar amb el Centre d’Iniciatives Solidàries Àngel Olaran.    

El Pare Àngel Olaran va donar el tret de sortida d’aquest passeig solidari acompanyat de Josep Maria Pujol, president de la Fundació del Centre d'Iniciatives Solidàries Àngel Olaran. També va explicar a què es destinaraien els diners recaptats en aquesta caminada. Àngel Olaran és un missioner basc que desenvolupa la seva tasca solidària a Etiòpia des de fa més de 25 anys, on dirigeix un projecte educatiu i assistencial amb els més necessitats. A la Missió Saint Mary, a la població de Wukro, s’atenen més de 650 orfes, ancians i malalts de sida.

La sortida va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu i els assistents van poder triar entre tres itineraris degudament senyalitzats, amb diversos punts d'avituallament. Totes les rutes combinaven espais forestals i camins rurals perquè els assistents puguéssin explorar i fotografiar l'atractiu dels camps d’arbres fruiters d'Aitona.
InfoLleida