L'alcaldessa d'Aitona, Rosa Pujol, designa nou equip de govern

26/06/2019

El nou equip de govern de l’Ajuntament d’Aitona, liderat per l’alcadessa Rosa Pujol Esteve, ha iniciat el mandat 2019-2023 amb la designació dels nous tinents i tinentes d’alcalde i la delegació de competències dels vuit nous regidors i regidores de Junts x Aitona que conformen el nou equip de govern.

La 1a tinenta d’alcalde serà Maria Antònia Royes Valls, la 2a tinenta d’alcalde, Imma Benages Teixidó i el 3r tinent d’alcalde, Damià Jornet Agustí.

Pel que fa a les regidores, l’alcaldessa Rosa Pujol assumirà les matèries d’Urbanisme, Patrimoni Històric i Artístic, Benestar Social, Nova Ciutadania, Personal, Seguretat, Afers Religiosos, Protecció de Dades i Comunicació. La 1a tinenta d’alcalde, Maria Antònia Royes Valls, portarà directament l’impuls, control i supervisió de les regidories d’Hisenda, Cultura i Turisme. La 2a tinenta d’alcalde, Imma Benages Teixidó, assumirà les funcions de relació amb les associacions i el Consell Parroquial i la gestió de les àrees d’Infància, Esports, Cultura, Turisme i Seguretat. El 3r tinent d’alcalde, Damià Jornet Agustí, s’encarregarà de les regidories d’Habitatge, Promoció Econòmica i Comunicació. Eusebi Valera Casquet es farà càrrec de l’àrea de Serveis, que inclou: vies públiques urbanes, enllumenat públic, aigua i clavegueram, jardineria, manteniment, mercats, neteja viària i recollida de residus.
Clement Agustí Gómez assumirà l’impuls, control i supervisió de la política municipal en les àrees de Medi Rural i Instal·lacions esportives. Alba Cabasés Benages gestionarà les regidories de Joventut, Igualtat, Dona, Gent gran i Esports, i finalment, Andreu Sànchez Costa portarà la regidories d’Ensenyament, Biblioteca i Salut.
InfoLleida