L'Ajuntament de Soses destina als estudiants del poble els diners estalviats en la Festa Major suspesa

07/09/2020

L'Ajuntament de Soses ha inciat aquesta setmana passada les tasques de posada a punt de l’escola i l’escola bressol per l’inici de curs, reunint-se amb les respectives direccions per adaptar els centres als protocols de seguretat Covid-19. Així mateix, s'ha reunit amb els directors de l’escola Jaume Miret i de l’INS Seròs per tal d’estudiar propostes amb les quals l’Ajuntament de Soses pugui contribuir econòmicament en la millora de l’educació de l’alumnat de la localitat, destinant a aquest objectiu una part dels diners estalviats en no poder fer la Festa Major.
A l'escola i l'escola bressol s'han pintat els murs i s’han polit i envernissat les tanques i taules de fusta d’ambdós patis. S'han arranjat i millorat l’enjardinament i el sistema de reg de l’escola Jaume Miret. S’ha fet una neteja a fons i desinfecció de l’escola bressol, materials i joguines inclosos.
En breu, es procedirà a iniciar les obres de reforma de l’entrada a l’escola pel carrer Sindicat (obra ja adjudicada). Un cop acabades, es pintaran els murs d’aquella zona i s’instal·larà una caseta de fusta per guardar els cubells de la brossa.
A més a més, s’han dut a terme de les habituals feines de manteniment tipus arreglar persianes i endolls, canviar fluorescents, suros i penjadors (algunes pendents d’acabar aquesta setmana).
Infolleida