L'Ajuntament de Seròs se suma a la campanya 'Posa't la gorra' d'Afanoc Lleida contra el càncer infantil

20/02/2021

L’Ajuntament de Seròs s’ha unit a la campanya del Posa’t la Gorra! d'Afanoc Lleida amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat de l’existència del càncer infantil per tal de normalitzar i pal•liar les necessitats que se'n deriven a partir del diagnòstic.

Aquest any, degut a la pandèmia, han endegat la campanya “Suma 20 pel càncer infantil” la qual anima als ajuntaments del Segrià a adquirir 20 gorres per solidaritzar-se amb els nens i adolescents que lluiten contra aquesta malaltia.
 
Totes les gorres han estat regalades als més menuts del poble que van a la Llar d’Infants “la Quitxalla” de Seròs, i tots han estat molt contents de poder-les lluir. Els membres de la brigada, també els han regalat un cavallet per pintar, que ràpidament han volgut estrenar.
 
Tothom que vulgui adquirir una gorra solidària, pot fer-ho a la web afanocbotiga.org on també hi trobareu una gran varietat de material solidari per recaptar fons per tal de millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.
Infolleida