L’Ajuntament de Rosselló reparteix lots gratuïts higiènics i sanitaris

12/12/2020

Es tracta del quart repartiment de material sanitari del consistori, i s’engloba en el marc de les mesures de l’Ajuntament per donar suport econòmic, sanitari i social a les famílies de la localitat.

Aquesta setmana la Regidoria de Sanitat, Serveis Socials i Gent Gran de l’Ajuntament de Rosselló ha repartit gratuïtament lots amb articles higiènics i sanitaris entre la població. En concret, cada lot conté 3 mascaretes quirúrgiques per persona, 2 mascaretes FPP2, 1 pot de solució hidroalcohòlica per a la higiene de mans, 1 esprai higienitzant viricida per a superfícies i una bossa de l'Ajuntament. A més, s’inclou la tradicional felicitació nadalenca realitzada pel grup de voluntàries, tasca que elaboren any rere any per aquestes dates tan especials.
Els lots s’adrecen als veïns i veïnes de Rosselló empadronats al municipi, als quals se’ls ha convidat a personar-se al local social de joventut de la plaça de l’església per a la seva recollida els dies 9 i 10 de desembre de 9 a 13 h i de 16 a 18 h. Gràcies als bons resultats dels repartiments anteriors fets durant l’any per tal d’evitar aglomeracions, s’ha repetit la metodologia d’entrega. D’aquesta manera, s’ha dividit el municipi en dos sectors, partint de l’avinguda Guillem de Rosselló com a centre neuràlgic i línia divisòria, i dimecres s’ha repartit a totes les persones que habiten al sector nord, i dijous al sector sud.
Aquesta acció representa el quart repartiment de material sanitari del consistori dut a terme a la vila, i s’engloba en el marc de les mesures de l’Ajuntament per donar suport econòmic, sanitari i social a les famílies de la localitat, amb la finalitat de pal·liar els efectes de la crisi social i sanitària produïda per la pandèmia. Així mateix, des del consistori s’agraeix a tota la població la seva col·laboració i el compliment de les mesures bàsiques de protecció individual i col·lectiva per evitar la propagació de la Covid-19.
Infolleida