La Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal de Rosselló organitzen tres concursos amb motiu de la Diada de Sant Jordi

17/04/2020

Els veïns i veïnes del municipi poden participar-hi confeccionant roses alternatives, representant lliurement la llegenda de Sant Jordi o dibuixant a mà una escena relativa a la diada perquè sigui impresa com a punt de llibre

La Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal de Rosselló posen en marxa tres concursos oberts a la ciutadania amb motiu de la Diada de Sant Jordi. La iniciativa neix en commemoració de la Setmana Cultural del municipi què s’hagués dut a terme en aquestes dates i que, per l’estat d’alarma sanitària actual i el confinament, no es pot celebrar. Tot i que la situació limita els moviments, també aguditza l’enginy per tal de realitzar activitats alternatives, obertes, democràtiques i culturals, les quals es puguin seguir des de casa.

 

Els veïns i veïnes de Rosselló estan convidats a confeccionar roses alternatives emprant qualsevol tècnica, a representar lliurement la llegenda de Sant Jordi segons demani la imaginació, i a dibuixar a mà una escena relativa a la diada perquè sigui impresa com a punt de llibre. Tots tres concursos compten amb la col·laboració d’associacions del poble per a fer-ne de jurat i per cohesió social de la vila. 

 

Els concursos són oberts a tots els públics i les persones que hi vulguin participar ja poden presentar les seves obres candidates via correu electrònic ([email protected]) o WhatsApp (660912049) a la Biblioteca Municipal. Amb aquest sistema es garanteix l’anonimat dels participants per a garantir l’objectivitat dels certàmens. El veredicte es farà públic el mateix 23 d’abril a les xarxes socials de l’Ajuntament de Rosselló.

 

 

En aquest enllaç teniu els cartells i les bases dels concursos:

https://www.dropbox.com/sh/coo2073iwturs36/AADRztT_BsJ7BFLtdCugmI8Ka?dl=0

Infolleida