La Cursa i Caminada Solidàries d'Artesa de Lleida aplega 700 participants

01/12/2019

Pere Bifet i Mireia Molins han estat els guanyadors a la distància curta de la jornada, que era puntuable per a la Lliga Ponent

Prop de 700 participants han fet costat avui a la Cursa i Caminada Solidàries per La Marató de TV3, que ha celebrat a Artesa de Lleida la seva 7a edició. Sergi Bernaus i Elisa Lladós, ambdós del Clos Pons Thai Runners, han estat els guanyadors de la jornada, que ha estat puntuable per a la Lliga Ponent. Enguany La Marató va dedicada a les malalties minoritàries.

Organitzada per l’Ajuntament d’Artesa de Lleida, la cita oferia dos distàncies, els 10 i els 5 kilòmetres (amb uns 300 participants), que combinaven terra i asfalt, a més de caminades sobre aquests mateixos recorreguts (amb 400) i curses infantils gratuïtes organitzades amb el suport de l’Associació Superbé.

A la cursa de 10 kilòmetres, Sergi Bernaus (Clos Pons Thai Runners) s’ha imposat en l’apartat masculí amb 36.39, només 1 segon de diferència sobre Ahmed Hfairi, segon amb 36.40, mentre que el tercer lloc ha estat per Cristian Català amb 36.56. En el femení, victòria d’Elisa Lladós (Clos Pons Thai Runners) amb 43.08, seguida d’Assumpta Vilà (Camalics), segona amb 45.17, i de Marta Bosch (CE Linyola), tercera amb 46.10.

Als 5 kilòmetres, en homes Pere Bifet (Pedala.cat) ha estat el més ràpid amb una marca de 16.29, seguit de Sergi Pascual (Xafatolls), segon amb 17.18, i de Sergi Nunes (Runners Balaguer), tercer amb 17.47. En dones, triomf de la independent Mireia Molins amb 21.21, pel davant de dos representants de l’Esports Truga: Cecília Coromina, segona amb 22.22, i Margot Falip, tercera amb 22.27.

El centre d’operacions ha estat ubicat a la zona del camp de futbol, davant del pavelló municipal. Tots els corredors inscrits han gaudit d’esmorzar gratuït i han rebut la bossa del corredor amb una samarreta tècnica i diferents obsequis. Hi ha hagut servei de guarda-roba i dutxes per a tots els participants, i també zona de pàrquing.

Infolleida