Èxit de participació a la primera jornada de fruita a la piscina municipal

25/07/2019

Les dues pròximes jornades tindran lloc el 6 i 20 d’agost, amb noves activitats per als infants i amb el repartiment entre els usuaris de la piscina de fruita collida dels camps aitonencs

Dimarts 23 de juliol, la piscina municipal d’Aitona va acollir l’inici de la nova proposta impulsada per l’Ajuntament amb l’objectiu de donar a conèixer entre els veïns i veïnes el nou segell de qualitat “Fruita d’Aitona” i promocionar la fruita dolça aitonenca.

Els usuaris que al llarg del dia es van acostar a l’equipament van poder gaudir d’una divertida jornada lúdica amb inflables per als més menuts i joves; així com consumir, gratuïtament, fruita provinent dels camps aitonencs -immersos de ple en la nova campanya “Aitona en Fruita”.

Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, agraeix la implicació de tots els veïns i veïnes que van participar de l’activitat i recorda que “accions com aquesta no només van encaminades a difondre entre la nostra població els beneficis del consum diari de fruita i de mantenir un estil saludable de vida; sinó que també ens permet potenciar la vessant local de campanyes com ‘Aitona en Fruita’ que tenen ressò arreu del nostre país”.

A la jornada celebrada a la piscina municipal també hi va ser present, en representació del consistori, el regidor Eusebio Valera. Ara, les properes dates de l’activitat “Vine a menjar fruita a les piscines municipals d’Aitona” seran el 6 i 20 d’agost.
Infolleida