Enquesta ciutadana sobre la ubicació del mercat setmanal d’Aitona

22/07/2019

Les butlletes de participació es poden entregar a les dependències municipals des del 25 de juliol i fins al 6 d’agost de 2019

L’Ajuntament d’Aitona impulsa aquest mes de juliol un nou procés de participació obert a tots els veïns i veïnes per a escollir la ubicació del mercat setmanal d’Aitona mitjançant una enquesta ciutadana entre els aitonenques i aitonenques.

Per a prendre part d’aquesta convocatòria només cal emplenar la butlleta de participació tot marcant l’opció preferent, retallar-la i dipositar-la en qualsevol de les urnes que el consistori habilitarà des del 25 de juliol i fins al 6 d’agost de 2019 a les dependències municipals.

El mercat setmanal d’Aitona té lloc cada dimecres, de les 09 h a les 14 h, al carrer Quixeret. La ubicació actual del mercat, al centre del poble, dificulta tant la mobilitat com l’accés i l’estacionament dels vehicles i vianants que circulen i volen accedir a l’espai. L’emplaçament té una capacitat màxima per a 13 parades.

Es proposa traslladar el mercat setmanal d’Aitona a una nova ubicació: la plaça del Pavelló d’Esports, al carrer Joan XXIII. Aquest emplaçament ofereix la possibilitat d’encabir un nombre superior de parades, en comparació amb el carrer Quixeret; i disposa d’una major superfície per a poder accedir, transitar i estacionar.
Infolleida