El Segrià, protagonista a la 67ena Fira de Sant Miquel en el Dia de la Comarca

01/10/2021

L’estand del Consell del Segrià mostra fins diumenge els principals productes agroalimentaris i turístics de la comarca.

El president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el vicepresident Antoni Bosch, han participat aquest divendres en els actes del Dia de la Comarca dins la 67a edició de la Fira de Sant Miquel de Lleida i 36a edició d’Eurofruit, acompanyats pel president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé; el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Lleida, Paco Cerdà; consellers i conselleres comarcals i representants de les alcaldies del Segrià.
Tots ells han assistit a la hissada de la bandera del Segrià i posteriorment han efectuat una visita al recinte firal durant la qual s’han aturat a l’estand del Consell Comarcal, on han pogut gaudir de diferents productes del Segrià sota l'aixopluc del Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida.
En la seva intervenció durant l’acte institucional, David Masot s’ha felicitat pel fet que s’hagi pogut recuperar la celebració de la Fira, a la vegada que ha expressat el desig que aquest certamen firal sigui el primer de molts més que se celebrin ben aviat per tots els punts del Segrià.
Masot també ha volgut aprofitar per refermar el compromís del Consell Comarcal per ser al costat de la gent, dels treballadors i treballadores, de les empreses i dels Ajuntaments del Segrià per tal que la recuperació econòmica continuï fent passes en ferm.
El certamen es pot visitar fins el proper diumenge, 3 d’octubre al recinte firal de Lleida.
Consell Comarcal del Segrià