El Consell del Segrià reforça durant sis mesos el personal destinat a la campanya agrària amb la contractació de 5 persones

21/05/2021

Aquests cinc nou treballadors, que estaran coordinats per l’àrea de Serveis Socials, s’afegeixen a les dues persones de l’àrea d’Immigració que ja treballen durant tot l’any al Consell.

El Consell Comarcal del Segrià ha contractat cinc persones noves durant sis mesos per tal de cobrir diferents necessitats al llarg de la campanya agrària.
En concret, les persones contractades són quatre tècniques de perfil social i un xofer que estaran coordinades per l’àrea de Serveis Socials del Consell. Tres de les contractacions s’han fet mitjançant el SOC (Servei Públic d’Ocupació de Catalunya) i les altres directament pel Consell per tal de reforçar l’equip.
Aquest nou personal ha començat a treballar aquesta setmana i s’afegeixen a les dues persones de l’àrea d’Immigració que treballen durant tot l’any al Consell. D’aquesta manera, en total seran set les persones que es dedicaran a fer tasques d'informació i acompanyament al territori sobre prevenció de la Covid-19 i de suport als ajuntaments, en coordinació amb Salut i Creu Roja. El centre de coordinació serà al Consell, tot i que aniran pels diferents pobles.
A més, el Consell ha llogat una furgoneta per traslladar persones dels diferents municipis que hagin de fer aïllament i no disposen d’un espai on fer-lo, per així desplaçar-los cap als diversos equipaments habilitats per Salut al territori. Aquest vehicle també s’utilitzarà per cobrir altres necessitats dels municipis durant la campanya.
Toni Bosch, vicepresident primer del Consell i cap de l’àrea de Serveis Socials, Benestar Social i Família, ha posat en valor la tasca que es du a terme al llarg de tota la campanya des del Consell Comarcal del Segrià: “Amb l’operatiu de campanya, el Consell vol donar suport a nivell social i logístic als municipis fruiters i treballar conjuntament i coordinadament amb totes les institucions i agents que intervenen en la campanya per tal que aquesta sigui segura”, ha manifestat Bosch al respecte.
Consell Comarcal del Segrià