Corbins omple l'estiu de cultura a l'aire lliure amb el festival Marges

30/06/2020

Corbins disfrutarà aquest estiu de quatre diumenges força especial amb el festival Marges, que se celebrarà en diferents i singulars espais a l'aire lliure. Seran els dies 5 i 26 de juliol, i el 9 i el 23 d'agost, a les 21,00h. i de franc però prèva inscripció al 973190117 o en el correu [email protected].
Diumenge 5 actuarà Uënsdei, amb temes del disc 'Mudança'. Els altres recitals aniran a càrrec de Raquel Lúa i Amaia Miranda; Paula Grande i Vic Moliner, i Magalí Sare i Manel Fortià.

El festival es va presentar ahir a l'Institut d'Estudis Ilerdencs.La vicepresidenta de l’IEI, Estefania Rufach, va recordar que "Corbins ja va ser pioner en la reactivació cultural fa un mes."

L’alcalde de Corbins, Jordi Verdú, va destacar que Marges“potencia la cultura i la terra”, ubicant els concerts en “llocs únics, diferents i molt especials”. Per a l'alcalde de Corbins, el festival Marges "barreja i fusiona la Cultura i la terra, crec que el fa un festival únic, de gran nivell i que podrem crear un ambient encantador, proper, i fins i tot un punt romàntic."

Agraeix així mateix "a totes les empreses del poble que col·laboren i aporten el seu gra de sorra per fer un festival millor, a Latipo estudii pel seu disseny i esforç per fer-ho possible, i al Pol, l’Aida i el David, per tota la experiència, imaginació i amor al poble que hi han posat i que es transmet al cartell i l’organització."

"Un orgull com alcalde i veí de Corbins poder portar la cultura a llocs amb encant, diferents i donant força al territori, a la natura i en definitiva, al poble. En un entorn a les afores del poble. Eres, ribes del riu, que donen forma i identitat al poble", acaba dient Verdú.

 


 

 

Infolleida