Comencen els treballs de substitució d’una canonada d’aigua al camí de Llardecans

17/07/2019

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament arranja una instal·lació que havia quedat progressivament deteriorada com a conseqüència del trànsit rodat a la zona

Des d’aquest mes de juliol, l’Ajuntament està actuant al camí de Llardecans per a substituir un tram malmès de canonada d’aigua potable d’uns 100 metres de llargada, aproximadament.


Per a realitzar aquesta actuació, s’ha dut a terme una rasa d’un metre de profunditat i s’està substituint l’actual canonada per una de nova de polietilè de 10 atmosferes amb boques de descàrrega per a que es puguin descarregar en cas d’una nova avaria, si escau. En aquest sentit, la canonada vigent –de 35 anys d’antiguitat- presenta importants deficiències com a conseqüència del desgast provocat pel trànsit rodat a la zona.


Rosa Pujol, alcaldessa d’Aitona, explica que “un cop substituïda, podrem resoldre de forma eficient les constants averies d’aigua que patíem fruit del mal estat d’aquesta instal·lació que és un punt d’aigua molt important per als nostre pagesos, cooperatives i centrals de fruita”.
Infolleida