Círculo de Borneo estrena un videoclip amb els camps rosats d’Aitona com a protagonistes

17/07/2021

La gravació es va dur a terme a principis del passat mes de febrer als camps de presseguers situats al voltant del jaciment de Genó.

Els espais naturals i patrimonials d’Aitona continuen sent un dels emplaçaments de referència arreu del nostre país per a grans, mitjanes i petites produccions audiovisuals que es volen fer valer de l’encant, la història i la mística úniques que té el municipi per ambientar i donar un valor afegit a les seves creacions artístiques.

I així ho demostra el fet que els camps en flor d’Aitona són un dels grans protagonistes del videoclip “Contradicción, Parte II” que la formació lleidatana-oscenca Círculo de Borneo ha estrenat aquest divendres 16 de juliol, corresponent al seu segon disc “Hombre madre”. “Contradicción, Parte II” és una cançó instrumental que s’obre pas entre la commoció i la complexitat del context actual. En aquesta s’ha volgut reflectir la lluita entre la raó i la bogeria; el desig i l’abatiment, el cos i l’ànima. Espais que cerquen un equilibri constant i que conviuen en cada ésser. El videoclip, dirigit per Ivan Luengo i Jessica Hernández, també ha estat enregistrat en diversos espais naturals com ara Llançà, Els Monegros, Vall d’Isàbena i Finestres.

La gravació de les escenes aitonenques es va dur a terme el passat 5 de febrer als camps de presseguers situats al voltant del jaciment de Genó, i va consistir en el rodatge d’un pianista situat en un camí abrigallat pels presseguers florits i en la captura d’imatges a través d’un dron. I tot plegat, en el marc de la darrera campanya de la flor de Fruiturisme.

Círculo de Borneo és un projecte musical nascut l’any 2010 i encapçalat per Josep M. Porté (pianista i compositor) i Juan Magrí (cantant i lletrista). CDB, a més, també compta amb un elenc de músics experimentats entre els quals hi ha Carles Fortuny (flauta travessera), Francisco Javier Reyes (violí), Anna Borrego (cor i percussió), Montserrat Sanahuja (violoncel) i Jordi Noró (percussió).

 

Infolleida