Aquest divendres, torna la Nit de l’Esport a Rosselló

23/07/2019

L’activitat té per objectiu promocionar i donar suport a les activitats esportives i saludables per a totes les edats que s’organitzen a la localitat

L’Ajuntament de Rosselló, juntament amb la coordinació del Club Ciclista de Rosselló i el Club Excursionista Escalada Rosselló, organitzen el proper divendres, 26 de juliol a les 21.30 hores, la 3a Nit de l’Esport de Rosselló per promocionar i donar suport a activitats esportives i saludables per a totes les edats que es realitzen a la localitat. Rosselló organitza per tercer any consecutiu aquest esdeveniment, que va comptar amb la participació de 300 persones en la passada edició. 

 

Des de les Piscines Municipals de Rosselló sortiran les curses amb rutes guiades, dividides per nivells, i en tres modalitats esportives diferents: caminada, running i BTT. A més, les piscines estaran obertes per a tothom de manera gratuïta fins a les 24 hores.

 

Aquest esdeveniment comptarà amb la venda d’entrepans, fruita i beure. Els tiquets ja es poden adquirir anticipadament a l’Ajuntament de Rosselló per 5 €, o bé el mateix dia de la cursa a 8 €.

 

Per amenitzar la Nit de l’Esport, hi haurà música en directe a càrrec d’un grup de joves d’entre 7 i 14 anys de Rosselló, Torrefarrera, Benavent, Alguaire i Vilanova de Segrià. 

 

L’Ajuntament de Rosselló vetlla per fomentar i fer difusió d’activitats esportives, per tal de facilitar la pràctica d’hàbits de vida saludables entre els veïns i veïnes de la localitat. 

Infolleida