Anul·lat el 5è Descens en piragua des de Torres de Segre a Seròs

20/07/2020

Tot i no desenvolupar-se la prova, des dels quatre ajuntaments organitzadors s’ha decidit col·laborar igualment amb AFANOC Lleida aportant una quantitat conjunta de 1.000€.

Davant la situació generada per l’afectació de la Covid-19 arreu de Catalunya i en especial al Segrià, i seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat i el Departament de Salut, els ajuntaments de Torres de Segre, Soses, Aitona Seròs, com a organitzadors del Descens en piragua entre aquestes localitats, hem decidit suspendre la celebració de l’edició d’aquest any.
El motiu no és un altre que el de vetllar, per sobre de qualsevol altre interès, per la salut de tots els i les participants, acompanyants, organitzadors, tècnics...que havien de prendre part en aquesta edició. Entenem que és responsabilitat de tothom aturar aquesta pandèmia el més aviat possible, fent sacrificis que suposaran un cop molt dur per a tots i totes i, per  tant, hem hagut d’adoptar aquesta mesura per causa de força major.
També som conscients de les molèsties que es puguin ocasionar per aquesta situació, però és moment de donar exemple i hem de transmetre a tothom que és en aquests casos quan una actitut serena, guanyadora i intel·ligent ens permetrà com a societat superar aquestes dificultats.
Tot i no desenvolupar-se la prova, des dels quatre ajuntaments organitzadors hem decidit col·laborar igualment amb AFANOC Lleida aportant una quantitat conjunta de 1.000 € per donar suport a la seva important tasca i més en aquests difícils moments que ens toca viure.
No podem concloure aquest comunicat sense transmetre el nostre suport incondicional a les famílies que estan passant per moments de dificultat per temes de salut.
Tots,
actuant junts i de forma solidària, superarem aquesta greu situació d’emergència sanitària. A partir d’ara, dedicarem els nostres esforços en preparar l’edició del 2021 perquè sigui la millor de totes, aprofitant per enviar-vos un missatge de salut, força i de molts ànims per a tots i totes.

 

Infolleida