Alfarràs celebra la 7ª Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu

22/04/2018

Cuinar de manera imaginativa i innovadora, aquest és el propòsit del taller de cuina creativa que han ofert aquest dissabte els xefs Lluís Bonillo i Mateu Blanch de l'Aula Gastronòmica de Lleida en el marc de la 7ª edició de la Mostra Gastronòmica de la Truita de Riu d’Alfarràs, una varietat de peix blau més econòmica que la resta i amb molta versatilitat culinària.

El certamen ha comptat també amb una cursa, tallers, parades i degustacions, així com un maridatge amb vins ecològics del Celler Lagravera, i un dinar a la finca del Celler amb la truita de riu com ingredient estrella.

La Mostra Gastronòmica també ha acollit un concurs de Truita de Riu de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Lleida i un open de pesca, així com diverses activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques.

Joan Llompart