ALCOLETGE CREA EL FESTIVAL MIL MANERES AMB VOCACIÓ DE SER UN REFERENT D'ARTS ESCÈNIQUES AL TERRITORI

31/10/2019

Entre els caps de cartell hi ha un espectacle guanyador de 2 premis Max.

 Alcoletge ha presentat el festival Mil Maneres, una proposta atractiva i amb una gran diversitat de propostes artístiques que tindrà lloc els propers 24, 25 i 26 d’abril de 2020. Un projecte que neix de l’acord entre diferents representants del teixit cultural local i l’Ajuntament d’Alcoletge i que comptarà amb la participació activa d’entitats, comerços i veïns de la població.

 

El festival vol sorprendre al públic de totes les edats amb una programació de més de 15 espectacles de diferent format, entre els quals Marabunta de la Cia. Guillem Albà, un espectacle total, un show de clown catapultat per la millor música en directe. Mulïer de la Cia. Maduixa, espectacle de dansa sobre xanques, guardonat amb 2 premis Max, Baobab de La Pera Llimonera Teatre, premi millor espectacle a la “Mostra d’Igualada 2019” i, com a novetat l’estrena absoluta del nou espectacle del clown lleidatà Jaume Jové JAM.

 

D’altra banda, també haurà espai per propostes lúdiques i educatives que complementaran el ventall d’activitats del cap de setmana amb tallers dirigits pel Centre d’Expressió Artística Solaç de Mollerussa i la presència d’instal·lacions artístiques per diferents espais del poble en col·laboració amb el Centre d’Art La Panera de Lleida, el CEIP Mare de Déu del Carme d’Alcoletge i les associacions veïnals.

 

 

En definitiva, un festival que neix amb vocació d’innovar en l’àmbit de l’espectacle, la cultura i l’educació i que, amb la complicitat del teixit associatiu i del voluntariat local, pretén ser un nou referent territorial.

Infolleida