Aitona renova els vestidors del Pavelló Municipal

04/07/2019

A finals del mes de juny, el consistori va donar per finalitzada la primera fase dels treballs de millora de la zona de vestidors i de serveis del Pavelló Poliesportiu Municipal. Aquest dimecres 3 de juliol, l’alcaldessa Rosa Pujol; la primera tinenta d’alcaldessa, Maria Antonia Royes; i els regidors Eusebio Valera i Alba Cabasés, han visitat les instal·lacions per conèixer de primera mà la reforma que s’hi ha dut a terme.

L’actuació, amb una inversió de 20.000€, ha consistit en la substitució dels revestiments de rajola de les parets, en la pavimentació i en la renovació de les instal·lacions i dels sanitaris. En aquest sentit, els vestidors del pavelló compten actualment amb una cabina, una zona de dutxes i un espai diàfan.

Rosa Pujol avança que amb aquesta actuació “resoldrem les mancances estructurals que patien alguns espais del pavelló i garantirem que tots els usuaris i entitats que en facin ús ho puguin fer amb plena comoditat i seguretat i amb tots aquells serveis imprescindibles per a la pràctica esportiva diària”.
InfoLleida