Aitona contracta educadors per fer complir les mesures sanitàries a tots els entorns del municipi

14/09/2020

L'acció es du a terme coincidint amb l'inici del curs escolar i la reobertura de la llar de jubilats

Des de l’ajuntament d’Aitona han volgut fer encara més segura la tornada a l’escola amb la contractació de dos educadors COVID. Faran tasques informatives entre els infants a l’hora d’entrar i sortir i també a les zones comunes del centre. L’objectiu del consistori és que aquestes accions també les duguin a terme a la via pública i a la llar de jubilats.

L’objectiu principal és avançar-se a futurs contagis i donar un suport a tot el personal docent del centre. Tot i això, els pares i mares es pregunten si els seus fills els hi costarà adaptar-se a totes aquestes mesures. Les educadores també serviran d’enllaç entre el centre educatiu i el CAP en cas de produir-se un cas positiu i ajudaran a fer l’aïllament de forma correcta. En aquesta línia, el consistori també ha contractat a una altra persona que farà complir tota la normativa a la llar de jubilats, que reobre el seu espai des d’aquest dilluns.

L’ajuntament també ha restringit la mobilitat en vehicle davant de l’accés al col·legi per tal d’evitar aglomeracions i que tots els pares i mares puguin mantenir la distància de seguretat de forma adequada.
RICARD GÓMEZ