Aitona commemora un any més el tradicional Dia de l’Ancianitat

29/08/2020

L’Ajuntament va lliurar una placa commemorativa i un àlbum fotogràfic a tots els veïns i veïnes que celebren el seu 80è aniversari i als matrimonis que compleixen les Noces d’Or.

El passat dimecres 26 d’agost Aitona va tornar a brindar el seu particular homenatge a la vellesa amb la celebració d’una edició especial i adaptada del Dia de l’Ancianitat i de la seva patrona, Santa Teresa Jornet. La pandèmia de Covid-19 va obligar a replantejar el format d’aquest tradicional acte que té com a objectiu reconèixer els valors i homenatjar la tasca que duen a terme els aitonencs i aitonenques de més edat.

 

En aquest sentit, l’Ajuntament va substituïr el programa d’actes que se celebrava al llarg de tota una jornada -i que ha quedat suspès en compliment de les mesures de seguretat i les restriccions establertes pel Govern de la Generalitat de Catalunya- per l’entrega d’una placa commemorativa i un àlbum fotogràfic a tots els veïns i veïnes del municipi que aquest 2020 celebren el seu 80è aniversari i als matrimonis que enguany compleixen les seves Noces d’Or.

 

L’entrega es va dur a terme als domicilis de les persones implicades per tal de garantir el seu benestar i salut i evitar desplaçaments innecessaris; i cal destacar, també, que l’àlbum fotogràfic que es va lliurar està format per imatges emblemàtiques i personalitzades de la trajectòria personal i matrimonial de cadascun dels homenatjats. Les persones homenatjades, a més, també han rebut a casa dues cartes de felicitació signades per l’alcaldessa Rosa Pujol i per l’Associació de Jubilats i Pensionistes d’Aitona.

Infolleida