El web Mercat Setmanal posa a l’abast de productors agrícoles i ramaders de Catalunya un espai online per promoure la venda a domicili dels seus productes

03/04/2020

El web proposa un mercat virtual que mantingui viva l’oferta i la demanda de productes de Km0 i permeti al petit productor fer-ho arribar als particulars a domicili

Fer arribar els aliments a casa directament és aquests dies una de les fites que ja estan assolint molts productors agrícoles i ramaders de tot Catalunya. Ara el balaguerí Ivan Fustero, creador del web www.mercatsetmanal.cat, que reuneix informació de 680 mercats ambulants de Catalunya, proposa un “mercat virtual”. Ho fa posant a disposició dels productors un formulari perquè puguin oferir els seus productes i lliurar-los a domicili sota demanda dels particulars que els hi facin encàrrecs. Fustero va posar en marxa Mercat Setmanal l’estiu del 2006 i l’ha anat enriquint al llarg de tots aquests anys per la seva estima als mercats i paradistes.  
 
“És un gra més d’arena en aquesta xarxa solidària que la situació actual ens demana. Hem pensat en crear un directori amb els diferents paradistes de Catalunya que poden oferir productes de km-0 i entregar-los directament al domicili d'un particular en base a la seva àrea d'influència”, diu Ivan Fustero.

“Bàsicament el que volem és donar l'oportunitat a persones que per sí mateixes no poden desplaçar-se a un mercat o botiga per adquirir aquests productes de km-0 que abans trobaven als diferents mercats no sedentaris que es realitzen per tot Catalunya”, explica Fustero.

Tots els encàrrecs que es facin seran directes, i Mercat Setmanal no participa en res més que en mantenir actualitzat el directori amb tots els productors. A través de la seva web www.mercatsetmanal.cat/publica-la-teva-parada, els productors / paradistes interessats es poden donar d'alta en oferir aquest servei.
Infolleida