Zum Zum Teatre enceta la programació de Nadal a La Unió, fins al 3 de gener

29/12/2020

Zum Zum Teatre va inaugurar aquest dilluns la programació de Nadal a La Unió amb la representació de l’obra ‘Pinotxo bric a brac’, un espectacle per a tots els públics que recupera la tradició de la transmissió oral d’històries, contes i llegendes.

La programació seguirà aquest dimarts amb la companyia alacantina La Trócola Circ i ‘Emportats’, un espectacle familiar que combina acrobàcia, malabars, música en directe i treball amb objectes, de manera que posarà a l’abast del públic el món del circ.

Dimecres serà el torn per a La Baldufa i ‘La faula de l’esquirol’, un espectacle de teatre per a tots els públics que proposa pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge.

El darrer espectacle està previst per al diumenge 3 de gener, i consistirà en un concert del músic alpicatí Antoni Mor, que presentarà ‘Serratejant’, el seu projecte de tribut a Joan Manel Serrat, acompanyat d'una experimentada banda de músics.

Cal recordar que Nadal a La Unió havia de començar diumenge passat amb un concert de l’Orquestra Saturno que va haver de ser ajornat.

Tots els espectacles se celebren a les 18.00 hores i seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat i higiene. Pel que fa a les localitats, totes les entrades costen 3 euros i es poden comprar online AQUÍ.

Podeu veure més fotos de l’espectacle de Zum Zum Teatre en aquest ENLLAÇ.

Infolleida