Xavier Sahuquillo i Neus Peiró, guanyadors de la Cursa de Muntanya dels Tossals d’Almatret

02/09/2018

Xavier Sahuquillo i Neus Peiró han estat els guanyadors de la Cursa de Muntanya dels Tossals d’Almatret, una prova que ha significat el retorn a l’activitat de les Trail Running
Sèries Lleida després de l’aturada de l’estiu. La jornada ha aplegat gairebé 150 participants entre les seves dos propostes: una trail de 22 kilòmetres (74 corredors) i una marxa de 12 no competitiva (54).


Organitzada pel Club Ciclista i Excursionista d'Almatret, la cita pertany des de fa quatre anys a les TRS. Enguany la prova arribava a la seva setena edició, un bon bagatge de cara a, dia a dia, anar millorant el circuit, que sempre resulta molt atractiu i de gran bellesa, ja que transcorre per l'espai d'interès natural dels Tossals d'Almatret, amb vistes al riu Ebre.


A la prova llarga, Xavier Sahuquillo (CA Borges) s’ha imposat en homes amb un temps d’1.39.39, seguit de Joel Adan (CCE Almatret), segon amb 1.41.58, i de Josep M. Segura (Blue Motors Neolith), tercer amb 1.44.50. En dones, triomf de la independent Neus Peiró amb 2.22.02, seguida d’Adriana Daza (Vithas Salut Sport), segona amb 2.22.28, i de Jèssica Freixinet (CCE Almatret), tercera amb 2.25.26.
Infolleida