Un centenar de participants al Cros de Raimat

11/11/2018

La 8a edició del Cros de Raimat, ha aplegat aquest diumenge un centenar de participants entre totes les categories, tot i que a mitja setmana l’organització va optar per suspendre la prova absoluta degut a la manca de participants.

Tots els participants han rebut un esmorzar i una bossa amb diferents productes dels patrocinadors i col·laboradors de la prova. Tant la cursa absoluta com les de les categories inferiors s’han desenvolupat a la zona esportiva del circuit La Valleta.

El recorregut de la categoria absoluta ha estat de 5 kilòmetres, entre els quals el primer i el darrer kilòmetre han transitat a dins del circuit de La Valleta. Seguidament s’ha passat pel carrer del Castell fins arribar a l’encreuament amb l’antiga carretera de Gimenells. El recorregut pels quilòmetres 2 i 3 ha estat entre els camins rurals de la finca Sant Vicenç i el Pla de l’Ermita, passant entre ceps i creuant de nou per l’antiga carretera fins a l’entrada del bosc del Castell. S’ha creuat tot el bosc per dins, fins a la sortida de la porta del carrer del Castell, enllaçant la sortida del bosc amb el darrer kilòmetre, per tornar cap al circuit de La Valleta.

La prova ha tingut el seu vessant solidari ja que al costat de les taules d’entrega de dorsals s’hi han instal·lat els voluntaris del Banc d’Aliments de Lleida per tal de recollir diferents productes per al Gran Recapte d’Aliments de Lleida d’enguany.

InfoLleida