Trobada de puntaires a Massalcoreig amb més de 125 participants d’arreu del territori

03/04/2022

Principalment del Segrià i Osca, també de Reus i altres indrets de Catalunya. La trobada ha comptat amb una exposició d’obres d’artistes locals

La trobada de puntaires de Massalcoreig ha aplegat avui a més de 125 participants d’arreu del territori, principalment de la comarca del Segrià i d’Osca, tot i que també hi han hagut participants d’altres municipis de Catalunya com Reus.

La jornada  ha tingut lloc aquest diumenge al matí al ‘Casal’ de Massalcoreig, on les puntaires d’arreu han mostrat les manualitats i el seu treball fet amb puntes de coixí i boixets. També, com ja acostuma a ser tradició, hi ha hagut un espai d’exposició habilitat en el qual tots els artistes locals han pogut exposar la seva obra, sigui quina sigui la tècnica: Pintura, ganxet, escultura de fang, dibuix, etc.

En l’edició d’enguany, les puntaires han volgut homenatjar una puntaire veïna de Seròs que l’any passat va fer 100 anys i encara punteja. Totes les participants han pogut gaudir d’un esmorzar popular i d’un obsequi ofert per la mateixa organització.

La trobada de puntaires de Massalcoreig es dur a terme cada dos anys i està organitzada per l’Associació de Dones de Massalcoreig.

Infolleida