Tot a punt per la Nectarina Atlètica d'Alcarràs

10/07/2018

La prova es celebrarà aquest diumenge i comptarà amb dos recorreguts de 5 i 10 quilòmetres

Alcarràs acollirà aquest diumenge, dia 15 de juliol, a partir de les 09.30 hores, una nova edició de la Nectarina Atlètica Fruits de Ponent. La prova comptarà amb una cursa de 10 quilòmetres, una altra més curta de 5, una caminada popular i curses infantils. La cursa està organitzada per l’Ajuntament de la vila, amb la col·laboració del Club de ‘runners’ local Mai Parem.

El circuit d’aquesta prova barrejarà l’asfalt amb el paisatge alcarrassí, inclús els participants tindran l’oportunitat de córrer un tram per la vora del riu Segre.

Enguany, i com a novetat, s’entregarà un lot a base de nectarines, almívar i sucs de fruita, gentilesa de Fruits de Ponent, a més d’una samarreta de tirant amb un disseny molt original. En aquest sentit, l’avituallament final comptarà amb gelat de nectarina casolà i brotxetes de fruita fresca elaborades per les Mestresses de Casa; a més d’entrepans per tots els corredors.

L’objectiu principal de la Nectarina Atlètica, que s’ha consolidat ja en el panorama de les curses de la demarcació de Lleida, és promocionar la fruita de pinyol en aquesta època de l’any.

InfoLleida