Tot a punt per al gran Mercat de Nadal d’Almacelles

13/12/2019

Un any més, Almacelles està preparat per celebrar la vintena edició del gran Mercat de Nadal, que tindrà lloc el proper diumenge 15 de desembre a la plaça de la Vila, des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre.

 

Aquest Mercat de Nadal reuneix en aquest lloc tan cèntric trenta-cinc parades de venda de tot tipus d’articles. D’una banda, hi haurà les parades dels diferents comerços de la vila i de fora, que aprofiten l’avinentesa per posar a la venda els seus productes en aquest magnífic aparador; d’altra banda, també hi haurà parades de diferents entitats, associacions i institucions de la vila que volen donar a conéixer les seves activitats i productes. En aquest sentit, val a dir que l’èxit de públic que es va aconseguir en l’anterior edició ha fet que en la present s’hagi confirmat l’assistència d’unes deu parades més de cases comercials diferents.

 

En aquest Mercat de Nadal, a més de les parades de venda, hi haurà tot un seguit d’activitats diverses que donaran caliu i animació a aquest esdeveniment durant tot el dia: la visita del Pare Noël amb els seus follets –prevista cap a les 12 del migdia-, així com tallers de pintacares, de tatuatges temporals, música, videojocs inflables, xocolatades populars per a recollir fons per als alumnes de 4t. d’ESO, jocs de fusta tradicional infantils, i moltes més activitats. Completarà aquest tradicional Mercat de Nadal un concert de Nadales a càrrec de la Coral Veus Unides a l’església parroquial de Nostra Sra. de la Mercè.

InfoLleida