Tot a punt pel 2n MotorShow Torrefarrera

15/03/2019

Aquest dissabte tindrà lloc el 2n MotorShow Torrefarrera, amb pilots de les Terres de Ponent i corredors del campionat estatal Open Slalom Drift. De 9.00 a 14.00 h i de 15.00 a 19.00 h, els carrers del polígon industrial de la localitat seran l'escenari d'aquest espectacle del motor, que consisteix a derrapar de manera controlada a altes velocitats, sense competir contra el rellotge sinó per estils, habilitat i destresa. La primera edició celebrada l’any passat va ser tot un èxit de participació amb prop de 5.000 espectadors durant tot el dia.

L'entrada per veure l'espectacle és gratuïta. Els que ho desitgin, podran gaudir de l'experiència com a copilot en un cotxe de drift d'alta competició. Els beneficis de l'activitat es donaran a la família de Martina Garcia, nena afectada de CDKL5, un trastorn genètic lligat al cromosoma X.

Al 2n MotorShow Torrefarrera es donaran cita els pilots de drift: Joan Caballer, Xavi Caballer, Jose Maria Filló, Juanjose Mimbrero, Rubén Martín, Baltasar Villaverde, Marc Huertes, Osvaldo Vedia, Xus Carrasco, Javier Reyes, Marc Baila, David Blanca, Alicia Rodríguez, Óscar López, Arnau Serrabou, Aitor Llevot, Juan Valverde, Joaquim Jiménez, Reidier Guzmán, Carlos Mariño i Mustafa Bourhaiel.

InfoLleida