Torrefarrera presenta els Pressupostos Participatius a l'Escola La Creu

07/06/2018

Enguany hi haurà una partida pressupostària de 55.000 euros | Els veïns ja poden fer les seves propostes

L’Ajuntament de Torrefarrera ja ha posat en marxa la campanya informativa dels Pressupostos Participatius, una iniciativa que va néixer l’any passat i que consisteix en donar veu i vot als veïns i veïnes de la localitat perquè decideixin el destí d’una partida pressupostària que enguany serà de 55.000 euros.

L’opció guanyadora dels primers Pressupostos Participatius de Torrefarrera va ser la col·locació de tendals al pati de l’escola. Es precisament aquí on enguany s’ha fet la primera sessió informativa per donar a conèixer la iniciativa als nens i nenes de 5è de primària.

En la xerrada els nens han pogut gaudir de diferents activitats, com ara dibuixar les millores que farien en un parc.

Qüestions de transport, seguretat, mobilitat o la millora d’equipaments municipals i espais verds són temes que preocupen a grans i petits i iniciatives com aquesta permeten detectar les mancances de la vila i posar-hi solució.

Els veïns i veïnes podran fer propostes en els propers dies i aquelles que s’ajustin al pressupost passaran a la fase de votació, que es podrà fer de forma presencial o telemàtica al mes de setembre.

Joan Llompart